We zijn op zoek naar een inspirerende en resultaatgerichte Operationeel Manager!

Ben jij een gedreven professional met een passie voor het leiden en laten groeien van bedrijven? Wil je anderen helpen om hun volledige potentieel te bereiken en daarmee een positieve impact te hebben? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!

Bij Investbird geloven we in het brengen van vooruitgang voor andere bedrijven. We streven ernaar om organisaties te transformeren en te laten bloeien, en we hebben jou nodig om ons team te versterken als onze nieuwe Operationeel Manager.

 

Wat kan InvestBird voor jou betekenen?

Zekerheid

Bij Investbird zorgen we voor een stabiele en ondersteunende werkomgeving waarin je je op je gemak voelt. We bieden competitieve salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat je je volledig kunt richten op het realiseren van succes voor onze klanten.

Challenge

We houden van uitdagingen en geloven dat groei begint buiten je comfortzone. Als Operationeel Manager krijg je de kans om je vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen door complexe zakelijke vraagstukken aan te pakken en innovatieve oplossingen te vinden.

Positie

Bij Investbird staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat je gehoord en gewaardeerd wordt, met ruimte voor jouw ideeën en inzichten. Jouw bijdrage telt en wordt erkend als een waardevolle toevoeging aan ons team.

Verbinding

We geloven in het opbouwen van sterke relaties, zowel intern als extern. Als Operationeel Manager krijg je de kans om samen te werken met gepassioneerde professionals. Dit biedt mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en waardevolle connecties te leggen.

Groei en ontwikkeling

We ondersteunen jouw persoonlijke en professionele groei. Bij Investbird krijg je toegang tot trainingen, workshops en mentorprogramma's om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. We moedigen eigen initiatief aan en bieden doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Meedoen

Bij Investbird geloven we dat succes gedeeld moet worden. Iedereen die bijdraagt wordt beloond.

MISSIE: Voor 2030, vijftig bedrijven van 6 naar 7 nullen, en van 7 naar 8 nullen begeleiden.

VISIE: Bedrijven willen graag met deze Investbird familie werken. Het brengt resultaat en de reis er naar toe is een feestje.

Je kwaliteiten!

Voor jou een uitdagende toekomst met variatie & groei!

Bij Investbird is ons doel om een bedrijf op te bouwen dat een blijvende impact heeft en dat gedreven wordt door onze passie en visie. Als jij je bij ons aansluit, zal je de mogelijkheid hebben om niet alleen deel uit te maken van een inspirerende en dynamische werkomgeving, maar ook om een directe invloed te hebben op het vormgeven van onze toekomst.

Als operationeel manager zal je de ruimte krijgen om jouw ideeën en visie in te brengen. We moedigen ondernemerschap en innovatie aan. Je zult de kans krijgen om betrokken te zijn bij strategische besluitvorming, het opzetten van efficiënte processen en het bouwen van sterke teams.

We hechten veel waarde aan het creëren van een positieve werkcultuur waarin mensen zich gewaardeerd en geïnspireerd voelen. Jouw groei en ontwikkeling zijn voor ons van groot belang. We zullen investeren in jouw professionele groei door middel van trainingen en coaching. Bovendien geloven we in het delen van succes. 

Als onderdeel van ons team zal je de vruchten plukken van onze groei en succes op de korte en lange termijn. We streven naar wederzijdse winstgevendheid en we willen dat jij deel uitmaakt van ons succesverhaal.

We nodigen je uit om je aan ons te verbinden voor de lange termijn en deel uit te maken van ons ambitieuze en gepassioneerde team. Samen kunnen we grote hoogten bereiken en onze visie verwezenlijken. We kijken ernaar uit om van je te horen en nader kennis te maken.

Wat we je bieden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

InvestBird ontwikkelt en investeert in nieuwe frisse ideeën, uitvoerbare strategieën en slimme techniek voor duurzame producten en diensten die toegankelijk en schaalbaar zijn.

Contact

InvestBird

Airportplein 22 3045 AP Rotterdam
Tel: 06 – 37  34 31 94

© Copyright InvestBird